
طراحی ویلایی برای سه نسل
ویلایArora محیطی امن ، خصوصی و متفاوت است که در آن نشانه هایی از شخصیت های فردی و سلایق متفاوت را در آن دید که می گوید طراحان و ساکنین این ویلا به درک برجسته از طراحی و خواسته های رسیده اند.
ویلایArora محیطی امن ، خصوصی و متفاوت است که در آن نشانه هایی از شخصیت های فردی و سلایق متفاوت را در آن دید که می گوید طراحان و ساکنین این ویلا به درک برجسته از طراحی و خواسته های رسیده اند.
وقتی خانه ای برای شما طراحی شود سطح دلبستگی شما به آن خانه نیز متفاوت خواهد بود. Arora ویلایی در دبی هیلز است که با یک حیاط داخلی و درخت زیتون 433 ساله ای که دو سال قبل از اسپا به آنجا آورده شد، این ویلا بعد از خریداری توسط ساکنین فعلی، به درخواست آنها برای سه نسل متفاوت طراحی شد. محیطی امن ، خصوصی و متفاوت که می توان نشانه هایی از شخصیت های فردی و سلایق متفاوت را در آن دید که می گوید طراحان و ساکنین این ویلا به درک برجسته از طراحی و خواسته های رسیده اند.
گروه معماری anarchitect ویلا ی Arora را در امارات هیلز دبی طراحی کردند. این ویلا به مساحت 3000 مترمربع در زمینی به مساحت 5500 مربعی ساخته شده، یک ملک خصوصی با اشراف کامل به باشگاه گلف Montgomerie که باعث شده منظره پانوراما از آسمان دبی در اختیار ساکنین قرار دهد. ساکنین مشهور این خانه، خانواده سرشناس Arora Deepak مدیر گروه املاک و مستغلات Aroragroup است که در سال 1976 وارد دبی شده و شرکت خود را راه اندازی کرد و هم اکنون به همراه دو پسر خود درحال اداره این شرکت است.
پست مرتبط: برج امریت، زندگی آگاهانه با فلسفه شرقی
این ویلا به سبک معاصر که از عمارت های لوکس لس انجلس و میامی الهام گرفته متعلق به خانواده هفت نفری Arora است که شامل پدر و مادر و پسرهای دوقلو و همسرانشان به اضافه نوه کوچیک خانواده می شود که گروه معماری و طراحی داخلی موظف به طراحی این خانه را برای سه نسل متفاوت بوده اند، بنابراین در طراحی داخلی این خانه بی نظمی احساس شود که نشان دهنده سلایق متفاوت اعضای این خانواده است.
یکی از پسرها معتقد است که این یعنی شخصی سازی شدن خانه و نشان میدهد این خانه ای متعلق به ماست. ما نسل جوان تری نسبت به پدرمان هستیم، ریشه فرهنگی متفاوت و زیبایی شناسی متفاوت داریم بنابراین این تفاوت در نسل، تفکر و فرهنگ طبیعتا باعث می شود که ترجیحات شخصی متفاوتی نیز داشته باشیم و در نهایت سبب می شود به نتایج متفاوتی در طراحی داخلی این خانه برسیم.
طراحی مینیمال طراحی برای سه نسل
طراحی داخلی این خونه برعهده استودیو Bruno Guelaff بوده و در نظر گرفتن زندگی سه نسل، بزرگترین چالش این پروژه برای آنها بوده است که با یک طراحی مینیمال سعی کردند به نیازها و سلایق متفاوت این خانواده پاسخ دهند. البته حضور چندین ساله این خانواده در صنعت ساختمان و اینکه به طور واضح و مشخص، علایق و سلایق خود را با گروه طراحی در میان گذاشتند تاثیر زیادی در نتیجه و میزان رضایت خانواده داشته است.
زیرزمین با نور کم پارکینگ، سالن بدنسازی و باشگاه، ، اسپا و سالن ماساژ را در خود جای داده است و در طبقه بالاتر 4 اتاق خواب، مستر سوئیت ها، اتاق کار، کتابخانه، اتاق سینما و فضاهای عمومی تر ویلا قرار گرفتند. که توسط پله ای سنگی به یکدیگر دسترسی دارند، لوسترهای اویزان و دیواره های سنگی این پله آن را به یک گالری هنری تبدیل کرده است.
پست مرتبط: رنگ سفید در تارو پود سبک مینیمالیسم
طراحی ورودی و آکسسوری ها
ورودی به عنوان فضایی که قرار است مرز بین بیرون و داخل خانه باشد از سنگ طبیعی استفاده شده که نور طبیعی را به خوبی منعکس می کند و با یک طراحی مینیمال این حس را برای بیننده ایجاد می کند که قرار است وارد یک فضای آرام و ساکت شود. نشیمن خانه توسط لوستر بزرگی از جنس استیل و مس که کار Neel Shukla و تابلوهای نقاشی که توسط ujata Bajaj کشیده شده تزئین شده است و نکته جالب اینجاست که همه وسایل تزئینی و اکسسوریهایی که در این ویلا استفاده شده را ساکنی با سلیقه شخصی خود خریداری کرده اند.
آشپزخانه ای با پلان باز
آشپزخانه با پلان باز طراحی شده که طراح سعی نکرده جداسازی را با محدود کردن فضاها انجام دهد بلکه با مشخص کردن مسیرها این جداسازی صورت گرفته، طراحی با در نظر گرفتن فضایی جداگانه برای ناهارخوری و یک فضای آشپزی به همراه جزیره و با تنالیته ای از رنگ های گرم و آرامش بخش که به یک نشیمن خانوادگی در فضای باز، استخر و باغ متصل می شود.
یک اجتماع خصوصی برای فرزندان
برای درکنار هم بودن فرزندان، اتاق خواب آنها در کنار یک هشتی قرار گرفته است که به یک حیاط خلوت کوچک با باغچه ای کوچک و درختی کهنسال راه دارد و برای برای اتاق کار نیز هم یک میز بزرگ کار با پارتیشن هایی در گوشه که به محض کنار رفتن ، فضا بزرگتر و تبدیل به یک اتاق تلویزیون و بازی تبدیل می شود.
مستر سوییت ها و اوج تفاوت در طراحی
طراحی به سبک مراکشی گرفته و یک طراحی مدرن که برای مستر سوییت ها به خوبی تفاوت سلیقه ساکنین در طراحی فضاهای خصوصی تر را نشان می دهد. مستر سوییت اول که به خاطر ارتفاع زیادش دو فضای خواب برای آن طراحی شده، دومن فضای خواب با محرمیت بیشتر در نیم طبقه قار گرفته که با یک پله در یک سمت و یک رمپ در سمت دیگه دسترسی به آن امکان پذیر است اما مستر دیگری این ویلا که برای عضو دیگر این خانواده طراحی شده ، مدرن و کاملا متفاوت است.
میزان رضایت ساکنین از طراحی داخلی بلافاصله بعد از طراحی ارزیابی نمی شود بلکه حضور چندین ساله این خانواده در صنعت ساخت و ساز و مشخص بودن خواسته های آنها و با در نظر گرفتن یک زندگی خانوادگی که بزرگترین چالش این پروژه بود، طراح توانسته با طراحی مناسب برای فضاهایی جمعی و خصوصی به خوبی به نیازهاو سلیقه ی ساکنین پاسخ دهد.